Over JDHICT Meer over mij

Wie of wat is JDHICT?

JDHICT is een eenmansbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in IT dienstverlening. Met een breed georiƫnteerde blik, kennis van diverse platformen en systemen, met een specialisatie naar netwerken. En dan vooral Cisco, dankzij studie en ruime ervaring, inmiddels CCNP certified. Ik kan uitstekend zelfstandig werken maar prefereer teamverband, vooral vanwege kennisdeling, maar ook het sociale aspect vind ik belangrijk. Over het algemeen kan ik het erg goed met mijn collega's vinden en ik beschouw mijzelf als iemand die zeer makkelijk is in de omgang.

Mijn ambities, uw voordeel

Dankzij veel plezier en interesse voor mijn vak heb ik de ambitie om constant door te groeien en bij te leren op mijn vakgebied. De diverse uitdagingen die ik in mijn vak tegenkom, zowel op de werkvloer bij klanten, als in de boeken tijdens studie, weet ik om te zetten in kennis en ervaring. Ik beheers zowel Nederlands als Engels uitstekend in woord en geschrift. Momenteel ben ik voor Data Center CCNA en CCNP gecertificeerd, en voor Routing en Switching CCNA gecertificeerd. Tevens heb ik Itil V3 editie 2011 behaald. Ik werk nu aan CCNP Route, Switch heb ik eerder dit jaar afgerond en hoop voor het einde van dit jaar CCNP Routing en Switching geheel af te ronden. In de komende 2 jaar wil ik daarbij nog CCNA Security, CCDA en F5-CA behalen in de nabije toekomst.

Ervaring

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de ICT Dienstverlening en heb diverse opdrachten bij verschillende opdrachtgevers gehad. In 1999 ben ik begonnen in de detachering bij Syntegra. Doordat aanvankelijk een Academy voor MVS Mainframebeheer niet door ging ben ik als Periferie Operator beland bij Nationale Nederlanden. Van hieruit heb ik mijzelf steeds verder kunnen ontwikkelen, tot mijn huidige skillset. Opdrachten bij onder andere de Postbank, Ing en Nissan Motorparts hebben mij een breed kennisgebied opgeleverd met ervaring met diverse platformen waar ik nu nog steeds voordeel van heb. Inmiddels ben ik Freelance Netwerk en Systeemspecialist met de ambitie om nog verder te groeien en te specialiseren op het gebied van netwerk en security.